Abstrakt

Abstrakte malerier

Er du på udkig efter et udtryksfuldt maleri, der kan fortolkes på mange måder og samtidig passer perfekt til en moderne og minimalistisk indretningsstil, så er det måske et abstrakt maleri, der skal pryde en af dine vægge. Her på siden finder du et stort udvalg af abstrakte malerier, der på trods af deres forskellige udtryk har det fortællende element til fælles.

Abstrakte malerier forestiller i udgangspunktet ikke noget konkret og er i høj grad er åbne for fortolkning. Som al kunst taler også det abstrakte til det følelsesmæssige, og det er i høj grad dine individuelle erfaringer, der giver dig bestemte associationer til et værk. Det kan således være, at du ser noget helt andet i et bestemt maleri end en anden person. Et abstrakt maleri er således ikke kun et dekorativt, men også et kommunikativt element.

Stilmæssigt passer abstrakte malerier perfekt til en moderne nordisk tone i indretningen. Det anonyme og stilrene skaber den perfekte ramme om den abstrakte kunst, der til gengæld giver rummet farve, varme og en menneskelig note.

Du kan med fordel placere flere abstrakte malerier i serie på en væg eller i et rum og på denne måde skabe stilmæssigt sammenhæng i udtrykket. Mange af mine billeder kredser om de samme tematikker og er fremstillet ved hjælp af de samme teknikker, hvorfor de også er velegnet til at blive ophængt som del af en serie. Det giver et unikt udtryk med flere relaterede malerier i et rum og gør, at den følelsesmæssige effekt bliver endnu stærkere.

Du har altid mulighed for at låne et eller flere af mine malerier med hjem for at se, hvordan de tager sig ud hjemme hos dig.

 

Abstrakte malerier

 

Abstrakte malerier

 

 

Vælg en kategori

Nederst