Collage art

Er du på udkig efter et kunstværk til dit hjem eller til virksomheden, der bevæger sig i spændingsfeltet mellem det reale og det imaginære, så er collage art lige netop sagen. Collagen er en kunstform, som typisk forbindes med det surrealistiske, da den kombinerer reale elementer som foto og udklip med tegning og maleri og på denne måde udvisker grænsen mellem fantasi og virkelighed. Det er et møde, der sætter vores opfattelse af realiteten i perspektiv og med sikkerhed vil skabe anledning til samtale og refleksion.

I mine collager gør jeg brug af forskellige kunstneriske teknikker, herunder remakes, assemblager og cut-up med det mål at skabe et unikt udtryk, der bevæger sig mellem det humoristiske og det alvorlige. Jeg gør brug af anderledes elementer og brudstykker, der i collagen sættes ind i nye omgivelser og på denne måde fremstår på en anderledes måde.

Surrealistisk kunst med æstetisk dybde

Mine collager er tredimensionelle kunstværker, der skaber en æstetisk dybde i rummet, uanset om de hænges op enkeltvis eller i kombination med andre collager eller kunstværker. De har et udtalt moderne udtryk, der passer godt til både private hjem og virksomheder med en moderne indretningsstil.

Ønsker du at finde ud af, hvordan det surrealistiske udtryk vil tage sig ud hjemme hos dig, er du altid velkommen til at besøge mit atelier i åbningstiden og låne en eller flere collager med hjem.

Collage art malerier

 

Collage art malerier

 

 

Vælg en kategori

Nederst