Hoier art

Fabeldyr

Malerier med fabeldyr

Fabeldyr er fantasivæsener, der har deres rødder i folketroen over hele verden. Tit og ofte kombinerer de forskellige dyrs karakteristika og kan også have menneskelige træk.

I kategorien Fabeldyr her på siden finder du mere eller mindre abstrakte malerier af fabeldyr, fremstillet med forskellige teknikker og materialer. Malerierne er farverige og ekspressive, og motiverne kombinerer dyrisk vildskab med menneskelige følelser og udtryk.
Er abstrakte malerier af fabeldyr noget for dig?

Valget af kunst er altid en smagssag, men generelt kan man sige, at abstrakte malerier passer rigtig godt til en moderne, minimalistisk stil i indretningen. Det abstrakte bryder nemlig med de mere rigide elementer i indretningen, mens farverne og det ekspressive udtryk er med til at fylde dine rum med liv og sjæl. Mine malerier af fabeldyr fås i to forskellige størrelser og kan med fordel hænges op i kombination med hinanden.

Er du i tvivl, så lån mine malerier med hjem

Det kan godt være svært at danne sig et indtryk af, hvordan et bestemt maleri tager sig ud hjemme hos dig, når du sidder og googler på nettet. Et maleri indgår altid i synergi med sine omgivelser, og det er derfor essentielt, at du kan få lov til at prøve det af, inden du køber.

Hos Hoier Art har du altid mulighed for at låne et eller flere malerier med hjem. Du er velkommen til at kontakte mig direkte på telefon eller mail her.

Malerier med fabeldyr

 

 

Vælg en kategori

Nederst