Mennesker

Malerier af mennesker

Mennesket har altid været det centrale objekt for kunsten, uanset om vi taler klassiske portrætter eller mere surrealistiske repræsentationer af mennesket og dets laden og gøren. Målet med mine malerier er at indfange karaktertræk, personlighed og emotioner og fortælle, fortolke og præsentere dem med en god portion humor og kærlighed.

Fra det abstrakte og hen til det mere anskuelige og konkrete – i kategorien her på siden finder du malerier og portrætter af mennesker. Malerierne har det feminine element i centrum, men præsenteres med et maskulint strejf og ved hjælp af forskellige teknikker.

Følelserne og udtrykket i centrum

Vi mennesker lærer fra barnsben at læse, fortolke og indstille os på menneskers ansigter, mimik og gestik. Måske er det også grunden til, at netop malerier af mennesker bliver ved med at være populære. Ved at abstrahere objektet skabes der plads til interpretation og indlevelse, og du vil med sikkerhed kunne spejle dig i følelserne og livet på billederne.

Mine malerier af mennesker er sjældent realistiske gengivelser af deres ydre kendetegn. Tværtimod bærer de præg af abstrakte elementer, der sætter det fortællende element og den emotionelle gengivelse i centrum. Jeg skildrer (mest) kvinder i forskellige situationer, som jeg søger at indfange i krydsfeltet mellem det konkrete og det abstrakte.

Ønsker du at se, hvordan mine malerier af mennesker tager sig ud hjemme hos dig, er du altid velkommen til at låne et eller flere af billederne med hjem.

Malerier med mennesker