Paperart

 

I kategorien paperwork finder du malerier, der er malet på papir med forskellig teknikker og maling. De er abstrakte i udtrykket og udført på papir i forskellige kvaliteter, i passepartout med en god holdbarhed.

Mine malerier i kategorien paperwork kombinerer konkrete menneskelige og dyriske motiver med mere abstrakte elementer og udtryksfulde farvespil. Mine papirmalerier fås i forskellige størrelser og leveres uden ramme. Der er 14 dages returret på alle mine malerier.

Det umiddelbare udtryk

Paperwork er en spændende kategori, der med sine simple materialer byder på en særlig spontanitet og naturlighed. I mit arbejde tilstræber jeg altid at indfange det lette og umiddelbare for at tage iagttageren med på en følelsesmæssig rejse. Og gennem den unikke arbejdsproces med paperwork bliver denne rejse særligt spontan og intuitiv.

Prøv mine papirmalerier af hjemme hos dig

Måske kan du mærke, at der er et bestemt papirmaleri i udvalget her på siden, der i særlig grad resonerer med dig, men er i tvivl om, hvordan det vil tage sig ud hjemme hos dig. Hos Hoier Art har du altid mulighed for at låne et maleri med hjem, inden du køber det.

Du er altid velkommen til at kontakte mig med en konkret forespørgsel eller besøge mit atelier, når jeg holder åbent for at lade dig inspirere.

 

Paperwork

 

Paperwork

 

 

Vælg en kategori

Nederst