Værker

Velkommen til mit billede univers. Her findes kunstværker som er lavet med forskellige teknikker og metoder som akryl maling , collager, monoprint og serigrafi m.m. Alle kunstværker og malerier er til salg, det er alt muligt at komme på besøg i mit atelier, træffes efter aftale. Ved mere information eller køb kontakt min direkte på mail annemette@hoierart-univers.dk eller mobil nr. 29911444. Ved betaling brug konto 3409 3409566189 eller MobilePay 48102. Nedenfor kan de forskellige kategorier ses

 

 

Vælg en kategori

Malerier af mennesker

Mennesket har altid været det centrale objekt for kunsten, uanset om vi taler klassiske portrætter eller mere surrealistiske repræsentationer af mennesket og dets laden og gøren. Målet med mine malerier er at indfange karaktertræk, personlighed og emotioner og fortælle, fortolke og præsentere dem med en god portion humor og kærlighed.

SE ALLE MALERIER

Abstrakte malerier

Er du på udkig efter et udtryksfuldt maleri, der kan fortolkes på mange måder og samtidig passer perfekt til en moderne og minimalistisk indretningsstil, så er det måske et abstrakt maleri, der skal pryde en af dine vægge. Her på siden finder du et stort udvalg af abstrakte malerier, der på trods af deres forskellige udtryk har det fortællende element til fælles.

SE ALLE MALERIER

Collage art

Er du på udkig efter et kunstværk til dit hjem eller til virksomheden, der bevæger sig i spændingsfeltet mellem det reale og det imaginære, så er collage art lige netop sagen. Collagen er en kunstform, som typisk forbindes med det surrealistiske, da den kombinerer reale elementer som foto og udklip med tegning og maleri og på denne måde udvisker grænsen mellem fantasi og virkelighed.

SE ALLE MALERIER

Paperwork

I kategorien paperwork finder du malerier, der er malet på papir med forskellig maling. De er abstrakte i udtrykket og udført på kraftigt papir i passepartout med en god holdbarhed.

Mine malerier i kategorien paperwork kombinerer konkrete menneskelige og dyriske motiver med mere abstrakte elementer og udtryksfulde farvespil. Mine papirmalerier fås i forskellige størrelser og leveres uden ramme. Der er 14 dages returret på alle mine malerier.

SE ALLE MALERIER